Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en iyi eder politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik yamanı takti ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emin âlem oluşturur.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Ivedi çıkış bapsı ve yangın bapsı arasındaki farkları elan kemiksiz anlatabilmek derunin konuyu kemiksiz anlaşılır hale sağlamak gerekir.

Safi olarak anlamanız midein adiya henüz önce uygulaması kuruluşlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı çelik, aldatmaüminyum, galvanizli demir, ahşap ve pencere gibi yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden konstrüksiyonlır. Yangın bapsı yangına dayanıklı donanımları sahip olmalıdır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini Yangın Çıkış Kapısı esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın kapıları, yangın güvenliği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile ait kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın veya ivedili keyfiyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi sinein Yangın Kapısı Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni baplarında çaldatmaışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın kapısında conta, boşluk ve menteşeler denetleme edilmelidir.

Özellikle duyarlı ve zikıymet materyallerin olduğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kenarıcı gereç yürekermeyen ve kenarıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, üstıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan Yangın Merdiveni Kapısı mahallere evetğmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Report this wiki page